Diksuze cTc 08/09
| Datum | 12.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Holy |
| Titulek | Re: Re: Re: assen |
Normalne domluvit? :D jako by ses o to snazil. Kolik lidi jezdi pravidelne nedelia kolik ctvrtek, to me zajima. A za druhe, kdyby jezdil blejz s nama v nedeli tak to pro tebe stejne nic nemeni...
———
| Datum | 12.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: assen |
hh assen pojedu a mara65 tez tj.6 nebo 7 lidi :)))))
———
| Datum | 09.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Prokop |
| Titulek | free practice Assen |
Hostujem free practice Assen 13.2. pátek - 14.2. sobota 21:00, též 17.2. uterí - 18.2. streda 21:00
Hamachi room and password: cze09
———
| Datum | 08.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | kensai |
| Titulek | Automotodrom Brno |
Napsal jsem šéfce brněnského automotodromu, jestli by nás nějak nepodpořili, moc šanxcí tomu nedávám, ale líná huba holé neštěstí, na mě působí sympaticky...
https://ona.idnes.cz/motorky-jsou-muj-svet-i-kdyz-sama-ridim-jen-skutr-rika-sefka-autodromu-1z5-/ona_ony.asp?c=A090206_143202_ona_ony_jup
———
| Datum | 08.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Hany12 |
| Titulek | Re: Automotodrom Brno |
A jak by sis predstavoval takovou podporu.... financni? nebo nejakej present formou reklamnich predmetu "jako na ceny"? Nebo ze by nam mohla dat listky na VC. To jsem zvědavej co s toho vyleze.... Kensi takova vec se musi promyslet. Je pravda ze lina huba holi nestesti ale kdyz ji napises o podporu tak si jen rekne zase nejaky vychcanci co po me neco chteji. Nejlepsi by ji bylo napsat o konkretni vec. Tak přemyšlím co si vůbec poslal?
———
| Datum | 08.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | kensai |
| Titulek | Re: Re: Automotodrom Brno |
Jedno s druhým, propagace, finance, hlavně jde o server a abysme mohli hrát všichni najednou. Co se týká toho, kdo se na ní obrací, tak bych řekl, že z herní scény buďto nikdo, nebo maximálně lidi co hrajou nějaký arkády, zkoušel jsem na xboxu SBK a to je otřes.. Hlavně to musí oslovit jí, pak se uvidí.
A kdyby ne, tak má nabídku jít k nám do týmu :-P První žena v seriálu...
———
| Datum | 08.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
hh listky na VC by se hodily nemame prachy :) myslim ze neni mozne jezdit vsichni dohromady tohle nikdo neuhostuje..nemysl,max 12 na 20 MB netu,takze na nakych 24 jezdcu bude potreba 40 MB net kdo ma? :)
———
| Datum | 08.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Profesor Oak |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
podivejte se, konexe na okruh mam pokud de o tohle, ale nejaka oficialni podpora je myslim bezpredmetna...znam lidi na tiskovym, znam jezdce atd, ale fakt nevim jestli by vedein automotodromu melo zajem, aby treba v nazvu nasi souteze bylo jejich jmeno, ktery by tim padem delalo reklamu pro nas 12 jezdcu nebo fakt nevim, co by jim slo za to dat.. taky pochybuju, ze Automotodrom ma nejakej rychlej net, protoze je to daleko od brna jak sviň a nepredpokladam, ze tam maji server, co bezi na windowsech ...
jako vyssi pravdepodobnost se mi zda, ze se koupi nejakej lacinej kompl, a u nas na skole se to pichne do site do 100Mbitove linky a pres protokol to bude hany ovladat...akorat musim nejak sikovne zkusit zatlacit na ucitele...
———
| Datum | 09.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
nj nas jezdi 13 z toho vetsinou 1 vynechava takze se v pohode vlezem do jedny skupiny pokud hostuje prokop s 20 mb netem..a 100mbit a 100MB je rozdil kamo :)
———
| Datum | 09.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Prokop |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
samotny host nestačí, aj hráči musia užívať kvalitný internet, nehovoriac o trati a o bks...
co se týče účasti v zavode, tak moje 5ročné skúsenosti hovoria. že je úspech ak hosťujem pravidelne 6hráčov, lebo nikto nechce hrať
tiež si myslím že umelo hrať spolu je nezmysel, spolu by mali jazdiť jazdci len rovnakej vykonnostnej urovne, približne 1,2 sec na kolo rozdiel
———
| Datum | 09.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
nj proto jezdim acko ze? po 3 mesicich co parim jeden zavod za 14 dni :)
———
| Datum | 10.02.2009 |
|---|---|
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
souhlasím, když jedu v neděli, tak ujedu Pitymu (pokud mne nekdo nesestreli (: ) a mne ujizdi holy s Xjanem, takze si vlastne s nikym nezazavodim...blby je, ze kazdej nema cas...
k tomu netu je taky hlavne dulezity, jak je clovek s tim pripojenim daleko od paterni site, protoze je sice hezky mit 100Mbit na severnim polu, ale mas na ostatni ping jak svina, protoze ses daleko...kdyz parime s kamosama po brne Conquerorsy a kazdej mame 8Mbit net a ja hostuju, tak mame latency +-19 , takze nejde jenom o rychlost netu...kazdopadne host b mel mit aspon to, co mas ty ale taky by mel byt vzdalenostne dostupnej ostatnim...ja mam treba na tebe Prokope horsi latency jak na Hanyho, coz to jenom potvrzuje...premyslim, ze si poridim ten 20Mbit tady v brne, pak by to mohlo byt lepsi, ale nevim
———
| Datum | 10.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Pity |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
Jj, závodí se vždy na začátku, někdy mi můj tym. kolega ujede a já ujíždím Ufoovi :-) Někdy ale taky ne. He. Jinak, myslím že v Brně bude nejvyrovnanější závod, tu trať každý zná, takže se nemůže na nic vymlouvat.
———
| Datum | 11.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Automotodrom Brno |
jj brno mi moc nejde ale trenuju protoze se vratim az v BRNE,ani na doningtn se nedostanu,ledaze v becku
———
| Datum | 04.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Prokop |
| Titulek | 6. oficiální závod Catalunya zítra 5.2. čtvrtek 20:00 skupina B |
Hostujem 6. oficiální závod Catalunya zítra 5.2. čtvrtek 20:00 skupina B.
Doporučujem odstrániť stromy cez track.lst
———
| Datum | 04.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Prokop |
| Titulek | Catalunya |
Hostujem free practice Catalunya dnes 4.2. streda 21:00.
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | XJan |
| Titulek | REPLAY |
https://uloz.to/1253741/catalunya.rar replay z catalunye, super jsem si to s Holym užil, jen škoda
Holyho chybyčky, ale musím přiznat, že jen díky té chybyčce jsem dokázal na cataluni vyhrát. Byl to super race.
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: REPLAY |
sry nahrej to jinam nejde m ito stahnut
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Titulek | Re: Re: REPLAY |
nj, uloz.to ted nejak blbne....hod to trena na leteckaposta.cz
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Holy |
| Titulek | Re: Re: Re: REPLAY |
Re-upload na edisku: https://www.edisk.cz/stahni/19266/catalunya.rar_5.52MB.html
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: REPLAY |
thx..kuknu jak sem sundal profesora xD
———
| Datum | 04.02.2009 |
|---|---|
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: REPLAY |
xD
———
| Datum | 04.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: REPLAY |
nj sem te podjel blbe najels tu zatacku takhle sem myslim sletel v mugellu..mas proste smulu xD
———
| Datum | 04.02.2009 |
|---|---|
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: REPLAY |
nj, a uplne stejne blbe mne podjizdel hany, akorat na rep to neni kuli latenci trivialne poznat xD ale co uz, ty ses novej, tak je pochopitelny, ze to chces zkusit...
———
| Datum | 05.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: REPLAY |
nj za 3 mesice muzes byt rychlej ale zjistuju ze vubec nezavodim,jen upravuju,upravuju,upravuju..race moc nejezdim..musim to napravit xD
———
| Datum | 03.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Prokop |
| Titulek | Catalunya |
Hostujem free practice Catalunya dnes 3.2. uterí - 4.2. streda 21:00.
———
| Datum | 01.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | XJan |
| Titulek | ????? |
Je tu dost mrtvo na to že se podle kalendáře má dnes jet šampionat!!!!!
———
| Datum | 01.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | ufo32 |
| Titulek | Re: ????? |
njn ja pocital ze az za tyden..nemam natrenovano,nic..ted zjistuju ze jezdim o 7 s pomaleji tu zabugovanou drahu
———
| Datum | 01.02.2009 |
|---|---|
| Titulek | Re: Re: ????? |
Co je na ni zabugovanyho? podle mne je to jedna z nejlip udelanych trati, co jezdime...ma aspon poradny obrubniky ja v originale
———
| Datum | 01.02.2009 |
|---|---|
| Vložil | Holy |
| Titulek | Re: Re: Re: ????? |
Naprostej souhlas, zadne bugy sem teda taky nikde nenasel...