Zajímavé statistické údaje z CTC 2009/2010

07.06.2010 10:32

 

  4 - Čtyři jezdci dokázali v letošním ročníku vyhrát aspoň jeden závod. Jedná se o Blejze (8x), XJana (3x), Holyho (4x) a FullGase (2x).

30 - Třicet jezdců dokázalo zasáhnout do letošního ročníku.

10 - Celkem deset stálých týmů bylo přihlášeno do letošního ročníku.

13 - Třináct nováčků bylo letos v klasifikaci CTC zahrnuto. I když někteří "nováčci" byly registrováni do soutěže i loni, ale až letos debutovali v ostrém závodě CTC. Např. Tj.Tom, Vaky, Rider. Ti všichni jsou registrováni na www.gp500.cz už od loňského ročníku.

  1 - Pouze jediný nováček letos dokázal vyhrát závod. Je jim nováček FullGas. Který ale má dlouholeté zkušenosti s hrou, jak jsem slyšel :-)

  5 - Krom čtyř vítězů máme navíc dalších 5 jezdců, kteří dokázali vystoupat na stupně vítězů. Jedná se o Sleepera (1x), Chaosse (3x), Slunka (1x), Maru (1x), Mariho (2x).

20 - Nejpočetnější závod byl hned ten úvodní v Kataru, do kterého nastoupilo 20 jezdců.

10 - Naopak nejmenší počet startujících byl v San Marinu a v Malajsii. Pouze 10 jezdců.

  5 - Celkem pět protestů se řešilo. V Motegi, v Mugellu, v Německu a 2x v San Marinu. Na závěr sezony se řešil ještě přestupek Chaosse ve Valencii.

  3 - U tří jezdců došlo ke shodě bodů. Ve všech případech rozhoduje lepší umístění a tak v prvním duelu je Vaky výš než Tj.Tom (má lepší umístění), ve druhé je Hany nad Dráčkem a ve třetím figuruje na lepší pozici Swix oproti Rossimu.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz