Pravidla pro cTc 2009/2010

04.07.2009 23:06

 

 

1.                 Bikeset CTC je sestaven z modelů motorek z Bikesetu Faster 3. Ten můžete stáhnout tady a upravit si jednotlivé skiny dle vašich představ. Textury najdete v adresáři Data\Textures\riders (stačí soubory tail.bmp, 2s_wheel.bmp – ten bude u jednoho týmu totožný protože se jedná o část motorky – kola + přední blatník, rider.bmp a helmet.bmp).

https://wxatgp500.co.uk/Wxatfiles/BKS/MGP/0000975/0000975.htm

    Samotné prázdné skiny všech továren MotoGP najdete v sekci "Na stažení" v sekci "Prázdné skiny MotoGP Biků Faster 3".

 

2.                 Je jednotná fyzika pro všechny motorky, tzn. že si můžete vybrat motorku jakou chcete (Ducati, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki) a všechny motorky se budou chovat stejně. Jde o to, aby BKS nebyl sestaven pouze z motorek Ducati popř. Yamah, které byly letos nejrychlejší. Jedná se o stejnou fyziku, kterou používají v BKSetu ve WCH 2009 (www.motogp500online.com)

 

3.                 Kalendář zahrnuje nové aktuální tratě, které se jezdí v Mistrovství světa MotoGP 2009.

 

4.                 Barva pneumatik pouze černá (originál), žádná jiná barva není povolena.

 

5.                 Motorky jsou neprůjezdné.

 

6.                 Datum jednotlivých GP najdete v sekci "Kalendář"

 

7.                 Jednotlivé vaše skiny, které si upravíte na základě že si stáhnete BKS Faster 3 a ve photoshopu upravíte dle vašich představ. Jedná se o soubory které jsem jmenoval (tail.bmp, rider.bmp, 2s_wheel.bmp, helmet.bmp) zabalte do raru a pojmenujte je po vašem nicku, který jezdíte ve hře a balíček rar zašlete na mé ICQ. V případě, že skiny neumíte a nebo nechcete dělat, sdělte nám ať můžeme pro vás nachystat provizorní skiny.

 

8.                 Termín jízd bude stejný jako letos, tzn. vždy v NE či ve ČT od 19:15 resp. od 20.15 když se pojedou v jednom dni dvě skupiny v případě že bude hodně zájemců (třeba deset lidí). Nováčci pojedou v 19:15 a ti ostatní co jezdí už déle pak ve 20:15. Začíná se volným tréninkem, kvalifikace, závod.

 

 

9.                 Všichni jezdci kteří budou hrát online a mají nainstalované Hamachi si zkontroluji zda mají následovné: Klikněte na Hamachi, dejte pravou ikonku - Nastaveni - Záložka Zprávy a ujistěte se, že máte všichni nastaveno pod sekci Nová Zpráva "blikat ikonku v aplikace v Liště systému". Jde o to, že když budete hrát online a někdo vám bude na Hamachi psát, hra vám nespadne a tudíž vám nezkazí závod. V případě že by jste to neměli zaškrtnuto, jakmile by vám někdo napsal, a jeli by jste závod, hodí vám to do Win a vy tak ztracíte sekundy v závodě.

 

10.             Upozornění pro všechny jezdce týkající se betonových ploch na různých tratích v šampionátu! Na tyto plochy se nesmí najíždět ke zlepšení výsledku! Pokud na tyto plochy najedete tak !bez plynu! vyjedete zpět na trať a poté můžete akcelerovat. Upozorňuji všechny, že to bude kontrolováno před vydáním výsledků a bude to trestáno viz. pravidla! 

 

 

11.             Poslední pravidlo je o startu. GP500 jako hra umožňuje "ulít" start, že i když odstartujete vyloženě sekundu před zhasnutím červených světel, nejste penalizován (když odstartujete třeba ale tři sekundy tak jo). Takový start je zakázán v našem šampionátu a bude přísně kontrolovan v Replayi, takže pokud někdo tak učíni že odstartuje o sekundu dřív a hra mu nedá penalizaci tak se vůbec neradujte, protože podle replaye se zjistí a v takovém případě bude po skončení závodu danému jezdci udělena penalizace x sekund. Takže ještě jednou. Všichni odstartují až jak červena světla na semaforu zhasnou

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz