Novinky ze světa CTC 2009/2010 po druhé

25.04.2010 10:20

Takže přátelé,

jelikož máme odjeto víc jak 2/3 sezóny CTC 2009/2010, je potřeba si opět připomenout, co se za tu dobu přihodilo a co nás čeká v poslední fázi sezóny.

Taktéž se budu věnovat i některým administrativním věcem v našem šampionátu.

4 - Tolik jezdců dokázalo vyhrát závod CTC v letošním roce, jedná se o Blejze, Xjana, Holyho a FullGase, který vyhrál v Doningtnu a v San Marinu.

3 - Počet skupin v letšoním roce, se zredukoval ze čtyř na tři. Účast už není taková jak na začátku sezony a tak se čtvrteční skupina spojila v jednu a jezdí se po novu tedy jen v čase 20:15 kterou, pokud bude moct bude vždy hostovat čtvrteční jezdec FullGas. V případě, že FullGas nebude moct, bude mít tuto skupinu na starosti jezdec ShitkaCZ Teamu VR9. V NE zůstavají obě jízdy, v 19:15 a ve 20:15.

3 - Už jen tři závody zbývají do konce sezony CTC 2009/2010, v tomhle článku se dozvíte, jak si máte přidat tratě Sepang, Estoril a Valencia do hry.

2 - Během této části sezony, od Assenu po Austrálii přišli do šampionátu CTC i další dva nováčci. Jedná se o nováčka KoOkiho a Martina76. Jezdec KoOki jezdí za tým ShitkaCZ kde dělá parťáka VR9. Naopak další nováček Martin76 odjede zbytek sezony za tým G.T.R.a. Kawasaki Racing, kde nahradil letos nejezdícího OXe.

3 - I v této prostřední části sezóny se musely řešit tři protesty. První protest byl podán v Německu, a další dva byly podány v San Marinu, ve všech případech se jednalo o protesty mezi jezdci Xjanem a Holym. První protest v Měmecku zůstal bez potrestání, naopak oba protesty, které na sebe podali jezdci v San Marinu skončily potrestáním obou penalizací 10 sekund v závodě.

 

Tolik k zajímavým údajům a faktům.

 

Nyní přestoupíme k tomu, jak si poslední tři tratě vložíme do hry. Na začátku sezóny jsem psal, že po závodě v Australii vyjde update s posledními třemi tratěmi. On ten update už je přímo ve vašem BKSetu :-) jen je potřeba ho "zaktivovat". Zde napíšu podrobný návod, jak na to. 

1. Přes průzkumník, či přes Total Commander půjdu do adresáře GP500/Data(CTC)/Tracks. Uvidím tam adresáře, které nesou název: Imola, Jarama, Johor. Tyto adresáře přejmenuji na Imola2, Jarama2 a Johor2.

2. Dále tam uvidím adresáře, které nesou název: Imola (Estoril), Jarama (Valencia), Johor (Sepang). Tyto tři adresáře zase přejmenuji jen na: Imola, Jarama, Johor. Jinými slovy, jen z tama vymažu název tratě v závorkách: Imola (Estoril) -> Imola atd.

3. Jakmile budu mít tento krok splněn, půjdu do adresáře GP500/Data(CTC)/UserInterface/Track maps. Tam udělám přesně to samé, co jsem před chvíli udělal v adresáři "Tracks".

4. Takže opět, soubory Imola, Jarama, Johor opět přepíšu na Imola2, Jarama2 a Johor2.

5. Poslední krok je pak zase tedy: Soubory Imola (Estoril), Jarama (Valencia), Johor (Sepang) opět přepíšu jen na samotné názvy tratí, tedy Imola, Jarama, Johor.

6. Spustím hru GP500 a už mám tratě ve hře. Jednotlivé tratě tedy po novu najdete pod těmito názvy: Sepang - Johor; Estoril - Imola; a poslední závod Valencia - Jarama.

Podle tohoto návodu, který jsem vám tady napsal jsem to odzkoušel a vše mi fungovalo. Takže je potřeba, aby jste si to tak nastavili i vy. Je to dáno z toho důvodu, že hra GP500 umožnuje pouze 14 tratí, a jelikož náš šampionát obsahuje 17 tratí, tři tratě tam musely být vloženy zatím pod provizorními jmény.

 

Tohle je poslední změna, která se týká BKSetu CTC 2009/2010. Všichni, co pojedou závod v Sepangu za 14 dní si tohle musí zaktivovat jinak nebudou moct jet!!!

Na závěr tedy ještě shrnu, jak to bude v této poslední části s hostováním. Jedinou ČT jízdu, jak jsem již psal bude hostovat ve 20:15 FullGas. Pokud by FullGas nemohl, zastoupí ho VR, který pravidelně ve ČT jezdívá. Nedělní jízdu v čase 19:15 by měl odhostovat Mara65. Pokud by nemohl, je zapotřebí se přes hamachi domluvit. Tato skupina má pokaždé jiné jezdce a není tam nikdo, kdo by v ní pravidelně jezdíval. Závěrečná skupina, která se jezdí v neděli ve 20:15, bude hostovat Blejz. Blejz a další jezdci v této skupině jezdí pravidelně.

FP a QP se jezdí na 15 min. závod se pak nastavuje na 30%. CTC má na hamachi dvě sítě: cTc09/10_v1 a cTc09/10_v3, všichni co tedy hostují (FullGas, VR, Mara65 a Blejz) jsou tedy na obou sítích. Také připomínám, že je zapotřebí po všech odjetých závodech posílat Replaye a výsledky na tyto meily: Tj.Tom@centrum.cz, Ucikpetr@seznam.cz a dimie@azet.sk

Výsledky najdete po odjetí vždy v adresáři GP500/Save/Stats/last.session.txt (v tomto souboru se zapisují výsledky) + replay najdete v adresáři GP500/Save/Replay. A zase ty soubory, které tam budou taktéž poslat. Takže poslat last session.txt + replaye. Tohle posílají samozřejmě ti hráči, kteří hru hostují, protože těm se to ukládá na disk. Pro jistotu ty výsledky můžete manuálně zálohovat tak, že v místnosti po skončení jízdy, když uvidíte výsledky časů zmáčknete F8 a tento screen se vám zazálohuje do GP500/Save/ScreenShots

Takže mi stačí vlastně tři screeny (FP, QP a Race), takto například dělá Mara65.

 

Všem jezdcům a týmům přeji úspěšné a důstojné zakončení letošního šampionatu Czech Team Championship ročník 09/10. Nezapomeňte na stránce www.gp500.cz sledovat diskuzi k jednotlivým závodům, ať máte přehled co a jak, když by došlo někdy ke změně.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz