Instrukce k novému ročníku CTC 2010/2011 + update !

07.09.2010 17:00

Instrukce k novému ročníku CTC 2010/2011

Nový ročník šampionátu CTC 2010/2011 začíná ve ČT 16.9. resp. v NE 19.9. Je tedy nejvyšší čas si říct, jak bude probíhat tento ročník.

Kalendář jednotlivých, letošních GP najdete v sekci "Kalendář". Takže první závod v Kataru se jede v půlce září. Všichni hráči, co letos budou chtít jezdit online závody GP500 šampionátu CTC se musí řídit těmito instrukcemi.

Na stránce www.gp500.cz v diskuzi - Forum CTC je vytvořeno vlánko o jednotlivých závodech letošního roku. Tam si jezdci můžou mezi sebou domlouvat, v kolik hodin přesně by chtěli daný závod jezdit. Oficiální start začíná ve 20:15 nicméně na základě domluvy mezi jezdcami daných skupin (ČT, NE) si čas závodu můžou určit sami. Např. né každý může hrát hned ve 20:15 ale až později, kvůli práci apod. Stačí se jen domluvit v diskuzi či mezi sebou na Hamachi.

Oficitální hostmany jsou: Mari, Rider, VR za čtvrteční skupinu, a Martin + kdokoliv jiný za nedělní skupinu. Hostující může tak být zvolen kdokoliv jiný, ale po vzájemné dohodě všech jezdců v dané skupině. Pokud některému jezdci nevyhovuje jízda ve ČT, není problém aby závod odjel v NE, je ale zapotřebí toto sdělit do diskuze na stránku www.gp500.cz ať se s ním může počítat, vždy pár dní s předstihem.

Závodní schéma se letos jede na 20 minut kvalifikace a 30% závodní délky závodu.

Hostmani budou povinni vždy odesílat ihned po odjetém závodu výsledky závodu, tedy soubor last session.txt který najdete v GP500\save\Stats. Případně vyfocené výsledky v JPG. Tyto soubory, tedy last session.txt či screeny v JPG budou posílat na meily ucikpetr@seznam.cz a dimie@azet.sk aby hlavní organizátoři CTC mohli spracovat výsledky závodů na web.

Hostman je také povinnen po skončení závodu uploadnout replay závodu, tedy soubor autosave-last-netgame.gpr, který najdete v GP500\save\Replay na web www.leteckaposta.cz. Odkaz ke stáhnutí replaye daného závodu pak hostmani vloží do diskuze, ve kterém bude probíhat právě dabata o daném závodě. Tedy na www.gp500.cz - forum CTC.

Aby jezdci mohli odjet závod, je zapotřebí, aby se v daných skupinách sešli min. ve dvou, doporučeném počtu však tří a více. Je zakázáno si odjet sólo závod bez nikoho. Pokud se někdy stane, že ve ČT bude online pouze jeden jezdec, tak ten závod odjede v NE s ostatními a tím pádem se ve ČT nepojede nic.

 

Info o Updatu.

Všichni hráči musí mít nainstalovaný aktuální Bikeset CTC 2010/2011 včetně Updatu 2010/2011. Nový update je zde:

www.ulozto.cz/5782128/data-update-1.rar

Postup instalace:

1. Stáhnout soubor Data Update 1.rar, rozbalit. (Je to zabalené ve Win Raru).

2. Všechny adresáře, které jsou v hlavním adresáři Data Update 1 přesunout do vaší složky GP500/Data (tzn. do Bikesetu CTC 10/11). Vše přepsat.

3. Spustit hru souborem GP500.exe

 

Update obsahuje nové skiny jezdců eM (nováček) a Mariho Suzuki.

Poznámka: Jak Bikesetset tak i Update mj. naleznete v sekci "Na stažení" BKS CTC 2010/2011.

 

Info pro všechny nováčky

Pokud jste tu noví, a chcete s námi hrát online závody GP500, je zapotřebí:

Mít stáhlou a správně nainstalovanou hru GP500. Ve hře si vše potřebné nastavíte, od ovládání na klávesnici (Optiosn - Controls) až po Simulation. Veškeré info o samotné hře GP500 najdete v kolonce "Na stažení" GP500 - Holý základ + návod. Dle návodu si jej nainstalujete.

Dále je zapotřebí právě samotný Bikeset CTC 2010/2011 včetně nového updatu k samotnému Bikesetu. Opět v kolonce "Na stažení" BKS CTC 2010/2011. Prvně se stáhne samotný Bikeset, přesune se do GP500 a po té se stáhne a nainstaluje update. Je tam návod. Právě bikeset CTC je složení našich motorek a našich týmů, za které jezdíme. Vy, jakožto nováčci, si můžete udělat vlastní skiny motorek a nebo jezdit na Wild Card Yamaze, která je v bikesetu určena pro nováčky, kteří přijdou během sezóny. Pokud by jste si chtěli udělat skin vlastní motorky (Yamaha, Honda, Ducati, Suzuki, Kawasaki) je potřeba si stáhnout příslušný skin vaší dané továrny, který najdete opět v sekci "Na stažení" Prázdné skiny MotoGP biků Faster 3. Naše motorky totiž pochází z originálního Bikesetu MOTO GP 2008 - Faster 3. Pak si jendotlivé textury - skiny uděláte a pošlete na meil ucikpetr@seznam.cz. Pak bude vaše motorka časem vydána updatem. Kombinézy a helmy je možno si stáhnout z této stránky. Sekce Rider skin & Helmets

wxatgp500.co.uk/wxatdown/Index.htm

Dále je zapotřebí mít nainstalované Hamachi verzi 1.0.3.0. O Hamachi se píše v samotném návodě GP500 - Holý základ. Až budete mít nainstalované Hamachi, je potřeba se přihlásit na síť cTc09/10_v1 a heslo k této síti je taktéž cTc09/10_v1.

Jako poslední krok, který musíte udělat je ohlášení účasti na stránce www.gp500.cz do diskuze Forum CTC. Na stránce www.gp500.cz se nejprve musíte zaregistrovat, nick použijete ten samý, co chcete používat v samotné hře, po té se přihlásíte na stránku, dáte diskuzi a v sekci Forum CTC oznámíte účast ježdění, v jaký den chcete jezdit zda ČT či NE, ať s vámi můžou ostatní jezdci počítat. Většinou do už vytvořených témat k danému závodu, do kterého by jste chtěli zasáhnout.

Nick ve hře by měl být tedy totožný s nickem, jaký máte na www.gp500.cz. Informace o CTC 2010/2011 jsou a budou na této stránce, na stránce www.gp500.cz se jen "komunikuje" v diskuzi. Je tedy zapotřebí sledovat obě stránky, pokud máte nějaký dotaz, píšte jej na www.gp500.cz.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz