Druhý - finální update pro CTC 2010/2011 + Aktivace tratí

05.04.2011 18:56

 

Zde je potřebný Druhý update CTC, který se musí přidat k samotnému bikesetu cTc 10/11.

Update obsahuje:

Nové skiny jezdců Nik (už bude jezdit na Yamaze), Shantis, The.Doctor.

 

Postup instalace:

1. Stáhnout soubor Data Update 2, rozbalit. (Je to zabalené ve Win Raru).

2. Všechny adresáře, které jsou v hlavním adresáři Data Update 2 přesunout do vaší složky GP500/Data (tzn. do Bikesetu CTC 10/11). Vše přepsat.

3. Spustit hru souborem GP500.exe

 

www.ulozto.cz/8549633/data-update-2-rar 

 

Nyní přestoupíme k tomu, jak si poslední čtyři tratě vložíme do hry. Na začátku sezóny jsem psal, že po závodě v Aragonu vyjde update s posledními čtyřmi tratěmi. On ten update už je přímo ve vašem BKSetu :-) jen je potřeba ho "zaktivovat". Zde napíšu podrobný návod, jak na to. 

1. Přes průzkumník, či přes Total Commander půjdu do adresáře GP500/Data(CTC)/Tracks. Uvidím tam adresáře, které nesou název: Aust, Imola, Jarama, Johor. Tyto adresáře přejmenuji na Aust2, Imola2, Jarama2 a Johor2.

2. Dále tam uvidím adresáře, které nesou název: Aust (Aust), Imola (Estoril), Jarama (Valencia), Johor (Sepang). Tyto čtyři adresáře zase přejmenuji jen na: Aust, Imola, Jarama, Johor. Jinými slovy, jen z tama vymažu název tratě v závorkách: Imola (Estoril) -> Imola atd.

3. Jakmile budu mít tento krok splněn, půjdu do adresáře GP500/Data(CTC)/UserInterface/Track maps. Tam udělám přesně to samé, co jsem před chvíli udělal v adresáři "Tracks".

4. Takže opět, soubory Phillip Island, Imola, Jarama, Johor opět přepíšu na Phillip Island2, Imola2, Jarama2 a Johor2.

5. Poslední krok je pak zase tedy: Soubory Phillip Island (Phillip Island), Imola (Estoril), Jarama (Valencia), Johor (Sepang) opět přepíšu jen na samotné názvy tratí, tedy Phillip Island, Imola, Jarama, Johor.

6. Spustím hru GP500 a už mám tratě ve hře. Jednotlivé tratě tedy po novu najdete pod těmito názvy: Phillip Island - Phillip Island; Sepang - Johor; Estoril - Imola; a poslední závod Valencia - Jarama.

Podle tohoto návodu, který jsem vám tady napsal jsem to odzkoušel a vše mi fungovalo. Takže je potřeba, aby jste si to tak nastavili i vy. Je to dáno z toho důvodu, že hra GP500 umožnuje pouze 14 tratí, a jelikož náš šampionát obsahuje 18 tratí, čtyři tratě tam musely být vloženy zatím pod provizorními jmény.

 

Podotýkám, že všichni jezdci, co jezdí, musí udělat do závodu v Sepangu tyto dva kroky, tedy nainstalovat si Update 2 a aktivovat poslední 4 tratě.

 

Na závěr tedy vypíšu aktualizovanou startovní listinu letošního ročníku, aktivních jezdců, co ještě jezdí.

 

 

Jezdec Číslo Bike Team
       
Rider 25 DUCATI Ducati Corse Team CZ
Mari 33 SUZUKI Pro Racing Team Mara
Zakrava 95 SUZUKI Pro Racing Team Mara
VR 9 HONDA ShitkaCZ
Lancer 91 HONDA ShitkaCZ
Nik 11 YAMAHA Racimex Racing Team
Frantas 32 YAMAHA Racimex Racing Team
And 19 YAMAHA Racimex Racing Team
eM 69 YAMAHA IV Racing
The.Doctor 46 YAMAHA GT Racing
Drevokocur 87 YAMAHA GT Racing
Shantis 52 YAMAHA GT Racing
Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz