Bikeset CTC 2009/2010 AKTUALIZOVANO

27.04.2010 19:00

Bikeset šampionátu CTC pro rok 2009/2010 je tady. Základní info: BKS běží na bází Fasteru 3 tedy nejnovější modely motorek určené pro hraní GP500 online. Stejná báze je i v šampionátu GP500 Word Championship. Motorky jsou neprůjezdné (narozdíl od WCH). BKS obsahuje všechny aktuální tratě, které se letos jezdí v šampionátu MotoGP 2009, jsou to poslední aktuálně vydané tratě, které se jezdí i ve WCH, jediné Brno je upraveno. BKS obsahuje jednotnou fyziku pro všechny motorky (fyzika 990ccm).

Jelikož hra GP500 umožnuje pouze 14 tratí, tak je zatím v BKSetu prvních 14 tratí (od Kataru po Philip Island), po závodě Philip Island vyjde update na poslední tří tratě (Sepang, Estoril, Valencia). Staré tratě, které jsou v originální hře GP500 a jezdí se i letos najdete pod stejným názvem jako v originální hře, tzn. Mugello, Brno, Jerez, Catalunya, Donington, Sachsenring, Assen, Phillip Island. Ty nové najdete pod jménama:

Katar - Johor

Motegi - Suzuka

Le Mans - Paul Ricard

Laguna Seca - Jarama

Indianapolis - Buenos Aires

Misano - Imola

Postup jak dát BKS do hry: Vzhledem k tomu, že každý z vás má hru GP500 nainstalovanou a zřejmě už tam máte asi nějaký starý BKS zřejmě loňský CTC tak je zapotřebí, buď starý BKS CTC (Adresář Data) někam vypálit či přesunout, popřípadně vymazat a nebo složku Data přejmenovat na třeba Data 08/09 aby jste v adresáři GP500 neměli žádnou složku, která nese jen samostatný název Data. Protože samotný název Data nese už nový BKSet 09/10, který si stáhnete. Jde o to, že nemusíte mít kvůli x Bksetům x holých základů, stačí vám jen jeden holý základ GP500 a tam seřazené složky Data, které se navzájem liší názvem (Např. Data ctc08/09, Data MGP - a každá složka Data je vlastně jeden BKSet a tzn že aktuální BKSet, který chcete hrát tak nese samotný název Data).

Pokud nevíte jak je to myšleno, přečtěte si článek "Jak správně stáhnout a nainstalovat GP500". Tam se dozvíte i potřebné info, jak si nastavit hamachi, jakou sít a jak se připojit k hostiteli, prostě veškeré potřebné info jak hrát GP500 online - multiplayer.

Pokud někdo nemá tuto hru ještě nainstalovanou (z důvodu formátu či nového PC) tak si jej můžete stáhnout v kolonce "Na stažení" GP500 - Holý základ kde máte podrobný návod jak hru správně nainstalovat.

Upozorňuji na tři důležitá pravidla, které musíte dodržovat při hraní v šampionátu.

1. Upozornění pro všechny jezdce týkající se betonových ploch na různých tratích v šampionátu! Na tyto plochy se nesmí najíždět ke zlepšení výsledku! Pokud na tyto plochy najedete tak !bez plynu! vyjedete zpět na trať a poté můžete akcelerovat. Upozorňuji všechny, že to bude kontrolováno před vydáním výsledků a bude to trestáno viz. pravidla!

2. Druhé pravidlo je o startu. GP500 jako hra umožňuje "ulít" start, že i když odstartujete vyloženě sekundu před zhasnutím červených světel, nejste penalizován (když odstartujete třeba ale tři sekundy tak jo). Takový start je zakázán v našem šampionátu a bude přísně kontrolován v Replayi, takže pokud někdo tak učíni že odstartuje o sekundu dřív a hra mu nedá penalizaci tak se vůbec neradujte, protože podle replaye se zjistí a v takovém případě bude po skončení závodu danému jezdci udělena penalizace x sekund. Takže ještě jednou. Všichni odstartují až jak červena světla na semaforu zhasnou.

3. Samozřejmě je zakázano jakkoliv sestřelovat soupeře při závodech či zkracovat si cestu apod. Jezdí se čistě.

Na hraní online potřebujete jak být vidět na hamachi, název místnosti je test09/10_2 a heslo je to samé. 

Prosím ještě, poslední věc, všichni si pak ve hře nastavte simulation (tj styl hraní) a nick takový, jaký máte na stránkách www.gp500.cz včetně tečky. Tzn např. Pity. a nebo Hany12. (vždy za nick udělat tečku). Díky.

Tak, tolik potřebné informace. Nyní se tedy přesuňte do záložky "Na stažení" kde najdete BKS pro CTC 2009/2010.

Organizátor Pity

 

Dne 30.9.2009 vyšel pro online Bikeset CTC 09/10 potřebný update, který je zapotřebí si k samotnému bikesetu přihodit. Tento update najdete v kolonce na stažení ve stejném článku jako samotný bikeset. Tam se také dozvíte, co nový update obsahuje.

Dne 16.1.2010 vyšel pro online Bikeset CTC 09/10 druhý potřebný update, který je zapotřebí si k samotnému bikesetu přihodit. Tento update najdete v kolonce na stažení ve stejném článku jako samotný bikeset. Tam se také dozvíte, co nový update obsahuje. 

Dne 27.4.2010 vyšel pro online Bikeset CTC 09/10 třetí - finální potřebný update, který je zapotřebí si k samotnému bikesetu přihodit. Tento update najdete v kolonce na stažení ve stejném článku jako samotný bikeset. Tam se také dozvíte, co nový update obsahuje. 

 


Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena www.gp500.cz